top of page

Hová menjünk fotózni? Helyszín ajánló: Tarnai-pihenő.

Mi mással kezdhetném a kutyafotós helyszín ajánlót, mint kedvenc kiránduló és kutyasétáltató helyünk. A Telkit és Budakeszit összekötő főút mellett található Hideg-völgyi Erdei Pihenőhely parkolójából

lehet egy 30 perces, könnyű gyalogtúrával feljutni a Tarnai-pihenőhöz. A panoráma pazar, és igazán megér ennyi gyaloglást. A kutyák minden kétséget kizáróan imádni fogják. Kiránduljunk egyet közösen és közben számtalan lehetőség adódik a fotózásra! A helyszín minden évszakban alkalmas arra, hogy szabadtéren fotózzunk.



A Tarnai-pihenő tökéletes választás a klasszikus portrékon túl mozgás közben megörökíteni négylábú társa(i)dat. Panoráma fotó készítéséhez, és naplemente előtti sziluett fotózáshoz is jó választás. Ráadásul utóbbiakat nem lehet bármilyen terepviszonyok mellett elkészíteni. Így elmondható, hogy igazán változatos lehetőségeket biztosít ez a hely számunkra.


Ezt a helyszínt hétköznap késő délutáni, naplemente előtti fotózáshoz ajánlom elsősorban. Ilyenkor kevesen vannak, és a naplemente fényei biztosítanak igazán különleges hangulatot a fotózáshoz. Ha csak fotózni jöttök, akkor a fotózásra szánt időn túl +1 órával kell kalkulálni a teljes programra. Ezeket a fotózás előtti konzultáción át tudjuk beszélni.

Akik gyakorlott túrázók, felsétálhatnak a Csergezán Pál kilátóhoz is, a Nagy-Kopaszra, ami a Budai-hegység legmagasabb pontja. Számos túraútvonal található a környéken, ami felfedezésre vár. A Sisakvirág tanösvény egészen Nagykovácsiig vezet.

A környék növény és állatvilága is változatos: kökörcsinek és kosborfélék is megtalálhatóak, szarvasok és mufflonok is élnek itt.



Kedvenced pedig garantáltan aludni fog a hazafelé vezető úton az autóban a kirándulás és fotózás után.









bottom of page