top of page
aláírás, logo
MA7A7982-Edit.jpg

Üdvözöllek az oldalamon!

Szécsényi Beatrix vagyok, kutyafotós. Leginkább kutyás és egy ideje fotográfus. Aktuálisan két szőrös négylábú gyermek büszke gazdája, akik nálunk teljesértékű családtagok, túra- és sporttársak, egyben állandó és profi modelljeim.  

"Senki ne gondolja, hogy az ember a kutyától lesz kutyabolond! Szó sincs erről, ez veleszületett tulajdonság, egyszer csak úgy előtör az emberből minden különösebb előzmény nélkül..." -Csányi Vilmos, Segítség, kutyás lettem!"-

Nálam ez több, mint 30 éve történt...

Mint fotós, nem találtam még hálásabb témát, mint a kutyák. Ők mindig magukat adják. Ha kell megnevettetnek, ha kell meghallgatnak, ha kell megvígasztalnak. Legyenek kicsik vagy nagyok, bohó fiatalok vagy megfontolt aggastyánok, városi vagányok, sportos atléták, csupaszív nehézfiúk. Mind más és más karakter és egyéniség. És a fotók által velünk maradnak életünk végéig. 

A kutyafotózást a szakma legjobbjaitól tanultam on-line tréningek, workshopok, személyes konzultáció keretében. A Hair of the Dog Academy, Unleashed Pet Photography Education alapítói mind 15+ év gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek ezen a speciális fotózási területen. 

Természetes fényviszonyok között dolgozom, szabadtéren. Elsősorban a dél budai agglomerációban (Páty, Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budaörs), de igény esetén az ország bármely pontján.

Folyamatosan keresem az izgalmas helyszíneket. Vízparton, városban, erdőn, mezőn. A szabadtéri fotózás lehetőséget ad arra, hogy megtaláljuk mindenkinek a hozzá leginkább illő környezetet. 

Alig várom, hogy együtt dolgozzunk és megismerhesselek Benneteket! Hogy készíthessünk néhány képet közösen mert egy kutyás otthon nem az igazi kutyafotók nélkül.

Black Aesthetic Smile Daily Motivation Flyer.png
Black Aesthetic Smile Daily Motivation Flyer-2.png
bottom of page