top of page

Mitől jó egy kutyafotó? Műhelytitkok. A színek.

Mikor jó egy kép? Ha elidőzöl rajta. Megragadja a figyelmed. Ott tart kicsit.

Egy színes épület vagy bármilyen objektum egyszerű módja lehet annak, hogy a figyelmet a kutyára irányítsuk, kiemeljük egyéniségét, megjelenését.

A színes falak, kapuk egyszerű és klasszikus hátterek, segítenek abban, hogy a kutya külső megjelenésére koncentráljunk.

Az egyszínű hátterek természetes fényviszonyok között hasonló hatást eredményeznek, mint egy stúdió fotózás színes háttér előtt, de sokkal szélesebb a választható "hátterek" tárháza :-).


Választhatunk a kutya színeivel harmonizáló tereptárgyakat is. Ahol a háttér harmonizál a kutya szőrének, szemének vagy nyakörvének színeivel.


Tavasszal és nyáron a virágzó fák, rétek is számtalan lehetőséget tartogatnak, hogy játszunk a színekkel: cseresznyevirágzás, pipacs- és repcemezők, levendulamező.


A kutya karaktere is meghatározó a választásban. Nem mindenkihez passzol igazán egy virágos rét :-). De egy jó graffitis fal vagy a Csepel Művek rozsdás kapujai is remek háttérül szolgálnak.

Attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, tudjuk használni a színkört.

Élénkebb, hatásosabb eredmény érdekében kiegészítő színeket válasszunk, amik egymással szemben találhatóak a színkörön, pl. sárga-lila. A monokróm színek egyazon szín különböző árnyalatai, inkább harmónikus hatást eredményeznek.

Városban és városon kívül is rengeteg, izgalmas lehetőség áll rendelkezésre, csak fel kell fedezni őket!

Tartsatok velem!#kutyafotozas

#kutya

#kutyafoto

#kutyafotos

#kutyafotozasajandekba

#kutyafotozasszabadteren

#franciabulldogfoto

#labradorfoto

#ausztraljuhaszfoto105 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page