top of page

Mitől jó egy kutyafotó? Műhelytitkok. A színek.

Mikor jó egy kép? Ha elidőzöl rajta. Megragadja a figyelmed. Ott tart kicsit.

Egy színes épület vagy bármilyen objektum egyszerű módja lehet annak, hogy a figyelmet a kutyára irányítsuk, kiemeljük egyéniségét, megjelenését.

A színes falak, kapuk egyszerű és klasszikus hátterek, segítenek abban, hogy a kutya külső megjelenésére koncentráljunk.

Az egyszínű hátterek természetes fényviszonyok között hasonló hatást eredményeznek, mint egy stúdió fotózás színes háttér előtt, de sokkal szélesebb a választható "hátterek" tárháza :-).


Választhatunk a kutya színeivel harmonizáló tereptárgyakat is. Ahol a háttér harmonizál a kutya szőrének, szemének vagy nyakörvének színeivel.


Tavasszal és nyáron a virágzó fák, rétek is számtalan lehetőséget tartogatnak, hogy játszunk a színekkel: cseresznyevirágzás, pipacs- és repcemezők, levendulamező.


A kutya karaktere is meghatározó a választásban. Nem mindenkihez passzol igazán egy virágos rét :-). De egy jó graffitis fal vagy a Csepel Művek rozsdás kapujai is remek háttérül szolgálnak.

Attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, tudjuk használni a színkört.

Élénkebb, hatásosabb eredmény érdekében kiegészítő színeket válasszunk, amik egymással szemben találhatóak a színkörön, pl. sárga-lila. A monokróm színek egyazon szín különböző árnyalatai, inkább harmónikus hatást eredményeznek.

Városban és városon kívül is rengeteg, izgalmas lehetőség áll rendelkezésre, csak fel kell fedezni őket!

Tartsatok velem!













120 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page